RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Російська спортсменка в огидній формі образила інваліда: в мережі хвиля гніву

Колишня тенісистка Катерина Бичкова, яка працювала коментатором на телеканалі Eurosport, в своєму Twitter образила інваліда Олександра Горбунова, який веде Telegram-канал "Сталінгулаг". Горбунов змушений пересуватися на інвалідному візку, так як у нього спінальна м'язова атрофія. Канал "Сталінгулаг" регулярно критикує владу Росії.

"Який же реально став огидний "Сталінгулаг". Від нього останнім часом хочеться блювати. Мерзенна людина (точніше півлюдини) пише мерзенну *****, якій чомусь всі захоплюються. Хоча він у чомусь виправдовує останні свої висери. Які герої у народу, така і країна і всі наслідки навколо", - написала Бичкова.

В результаті скандалу керівництво Eurosport прийняло рішення про призупинення співпраці з Бичковою.

Також в стороні не залишилися користувачі мережі, які розкритикували росіянку.

"Фуфуфу .. Мерзкая туфта про півлюдини. Дура, відразу видно".

"Це та олігофренка, яка хотіла заліпити ляща авторові, статті, що їй не сподобалася, обізвавши попутно його м*даком. Це та, яка називала таксистов хачами і даунами. Це та, яка сміялася, що Шарапова несе прапор Росії на Олімпіаді. Ну в загальному, я думаю, зрозуміло, що це за особистість".

"Хто захоплюється? Звичайна критика влади, я розумію, що для Бичкової це шок, але так буває. Едросню можна і потрібно критикувати. Хоча Катя напевно хоче трошечки примазатися до влади, тоді канеш критикувати не варто)".

"Не знаю про що мова, але про півлюдини огидно".

"Сталінгулаг популярний, м'яко кажучи, в не самих широких колах. А значить, фраза "які герої, така і країна і проблеми навколо" - імпотентний популізм. А ось фактичних путінських "героїв" Катруся не знає чи що?".

"Про існування Бичкової дізналася тільки що. І так само забуду. Збиткова", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що "Сталінгулаг" висміяв туалетну ганьбу Росії.