RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Хочу відбити йому голову: американський чемпіон зробив зухвалу заяву на адресу Ломаченко

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що він терпіти не може українця Василя Ломаченка, який повинен стати його наступним суперником.

Про це американець повідомив в подкасті CBSSPORTS.

"Я збираюся отримати задоволення від того, що вирублю його і не відчую ніякого жалю. Мені особисто не подобається цей хлопець. Річард Коммі мені подобався, але я зробив те, що повинен був. Є бізнес, а є приватне. Ломаченко - це саме особисте. Я не можу дочекатися дня, коли ми будемо воювати. Я хочу відбити йому голову. Не знаю, як це пояснити. Буває таке, коли ви на кого-то дивитесь і говорите: "Чувак, я хочу вдарити тебе". Є люди, з якими я можу розслабитися і потусуватися. Але бувають і такі, які дратують мене тільки своєю присутністю в одній кімнаті", - сказав Лопес.

Бій Ломаченко - Лопес повинен був відбутися 30 травня, але поєдинок перенесли на невизначений термін через пандемію коронавирусу. У разі перемоги українець став би абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

32-річний Ломаченко є чемпіоном світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської ради (WBC). 22-річний Лопес володіє чемпіонським поясом за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Ломаченко провів 15 боїв на професійному рингу, здобув 14 перемог (10 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. На рахунку Лопеса 15 перемог в 15 поєдинках (12 - нокаутом).

Раніше повідомлялося, що Ломаченко розповів про народний метод боротьби з коронавірусом.