RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Українська тенісистка стала героїнею мультфільму, що розповідає про захист від коронавирусу

Українська тенісистка Даяна Ястремська поділилася коротким мультфільмом, в якому вона закликала громадян дотримуватися запобіжних заходів, щоб уникнути зараження китайським коронавірусом.

Мультфільм українка опублікувала на своєму каналі в YouTube.

"Я, Даяна Ястремська, професійна тенісистка. Я звикла приймати будь-які удари долі і перемагати. Я готова битися навіть з самим підступним противником. Носіть маску і рукавички, якщо виходите на вулицю. А найкраще залишайтеся вдома. Тримайте дистанцію і уникайте великого скупчення людей. Допомагайте людям похилого віку, бережіть дідусів і бабусь, тримайте їх строго на карантині. Мийте руки, коли приходите з вулиці. Намагайтеся без потреби не виходити. Речі після вулиці обробіть антисептиком або ж киньте в прання. Бережіть лікарів, бережіть себе, дотримуйтесь карантину. Разом ми переможемо!" - сказав персонаж спортсменки в мультфільмі.

Нагадаємо, що спалах коронавирусу COVID-19 сталася в китайському місті Вухань в кінці 2019 року. В даний час кількість заражених у всьому світі складає два мільйони 173 тисячі осіб. Від ускладнень, викликаних вірусом, померли понад 144 тисяч чоловік.

Раніше повідомлялося, що українським спортсменам дозволили пом'якшити карантин, введений через коронавирус.