RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Великий удар для мене: легендарний футболіст Роналдіньо вперше висловився про свій арешт

Знаменитий футболіст Роналдіньо розповів, що він був дуже здивований арешту в Парагваї за перетин державного кордону за фальшивим паспортом.

Слова бразильця наводить портал Goal.

"Ми з братом дуже здивувалися, коли нам сказали, що наші документи є фальшивими. З самого початку ми співпрацювали з владою, надаючи їм повне сприяння в даній ситуації. Це стало великим ударом для мене. Ніколи не очікував, що подібне може статися зі мною. Я завжди був професійним футболістом і прагнув приносити людям радість своєю грою", - сказав Роналдіньо.

Справжній закордонний паспорт у футболіста вилучили на батьківщині, так як він не заплатив штраф в розмірі 2,3 мільйонів євро за будівництво, яке завдало шкоди навколишньому середовищу.

40-річний Роналдіньо завершив кар'єру в 2018 році. Під час перебування футболістом він виступав за "Греміо", ПСЖ, "Барселону", "Мілан", "Фламенго", "Атлетіко Мінейро", "Керетаро" і "Флуміненсе". Ставав чемпіоном Іспанії і Італії, вигравав Лігу чемпіонів. У складі збірної Бразилії в 2002 році став чемпіоном світу. У 2005 році Роналдіньо був визнаний найкращим футболістом Європи і отримав "Золотий м'яч".

Відео найкращих моментів з кар'єри Роналдіньо.

Раніше повідомлялося, що Роналдіньо увійшов в топ-5 футболістів за останні 25 років.