RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

Ти засвоїв урок: український борець знову звернувся до Усіка

Український боєць Богдан Грицай прокоментував слова боксера Олександра Усика, який викликав його на поєдинок за правилами боксу. Боксер зробив це, не називаючи імені опонента.

Відповідь Грицай опублікував на своєму каналі в YouTube.

"Сьогодні, Олександр, будемо вчитися називати людей по імені. Отже, я - Богдан Грицай. Ти - Александр Усик. Саме так ти вимагав від іноземних журналістів, щоб тебе називали. Не Олександр, а Александр. Правильно? Добре. Ще раз. Я - Богдан Грицай, ти - Александр Усик. Вірю, що ти зможеш засвоїти цей урок. Так як урок, який я дав тобі в моєму попередньому відео, ти засвоїв, судячи по твоєї відповіді. І це чудово", - сказав Грицай.

Також борець зазначив, що Усик визнав приналежність до України півострова Крим, який в даний час знаходиться під окупацією Російської Федерації.

"Ти знову повертаєшся до визнання очевидного. Крим - це Україна. Він не Божий, він не загальний, Крим - Україна. Ти кажеш в своєму ролику, що народився в Україні. Правильно. Сімферополь, в якому ти народився - це Україна. І ти правильно підкреслюєш, що всі, хто живе в Криму, на Донбасі - українці. Алілуя! Так як Крим і Донбас - це Україна, тимчасово окуповані Росією", - додав спортсмен.

Нагадаємо, що гнів Грицая викликало відео Усика, який відправляє в нокаут критикував його фаната. Також борець був незадоволений тим, що боксер просив дозвіл у Митрополита, щоб бити народних депутатів.

Раніше повідомлялося, що ветеран АТО викликав Усика на поєдинок.