RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Випадів буде ще багато: український чемпіон дав пораду Усіку в конфлікті з борцем Грицаєм

Колишній чемпіон Європи з плавання Денис Силантьєв поділився думкою про конфлікт боксера Олександра Усика з борцем Богданом Грицаєм.

Свій коментар спортсмен залишив під час прямого ефіру на каналі "Наш".

"На місці Усика я б займався своєю справою. Не те, щоб не звертав уваги, але не давав би відповідь. Не став би відповідати на ці випади. Тим більше, він сказав, що цих випадів дуже багато, є багато людей, які хочуть викликати його на бій. Він - професіонал своєї справи, і це неприпустимо - звертати увагу на випади. Їх буде ще дуже багато, Я думаю, на всіх не вистачить ні сил, ні часу, а у нього є своя мета, і він повинен до ній йти", - сказав Силантьєв.

Нагадаємо, що гнів Грицая викликало відео Усика, який відправляє в нокаут фаната, який його критикував. Також борець був незадоволений тим, що боксер просив дозвіл у Митрополита, щоб бити народних депутатів. У відповідь на це Усик запропонував провести бій за правилами боксу, але даний варіант не влаштував борця.

Раніше повідомлялося, що телеведучий Ігор Кондратюк піддав жорсткій критиці Усика. Також боксера розкритикувала колишня народний депутат України Ірина Фаріон.