RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Глядачів буде повно: в Росії готові організувати бій Усика з борцем Грицаєм

У Росії не залишили без уваги перепалку між українським боксером Олександром Усиком і борцем Богданом Грицаєм, який викликав першого на бій.

Так, за даними російської преси, в РФ серйозно розглядають питання організації такого бою.

Промоутери впевнені, що поєдинок буде дуже популярним серед глядачів.

"Абсолютний чемпіон світу з боксу буде явним фаворитом у протистоянні з борцем. І такий бій в РФ може добре розкрутити пропагандистська машина. Ходить чутка, що люди, які організовували поєдинок Ємельяненко - Кокляєв, зондують грунт. Природно, що патріот Грицай не поїде в Москву , але зустріч можна організувати в нейтральному Мінську. Успіх телетрансляції гарантований. І глядачів на трибунах буде повно. у Білорусі немає карантину", - йдеться в повідомленні однієї з промоутерських компаній.

Нагадаємо, що гнів Грицая викликало відео Усика, який відправляє в нокаут фаната. Також борець був незадоволений тим, що боксер просив дозвіл у Митрополита, щоб бити народних депутатів. У відповідь на це Усик запропонував провести бій за правилами боксу, але даний варіант не влаштував борця.

Раніше повідомлялося, що телеведучий Ігор Кондратюк піддав жорсткій критиці Усика. Також боксера розкритикувала колишня народний депутат України Ірина Фаріон.