RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Шахтар" здобув фантастичну перемогу над "Динамо" в чемпіонаті України

У матчі 24-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" обіграв київське "Динамо" з рахунком 3:1.

Матч став визначним тим, що його вперше обслуговувала повністю жіноча бригада арбітрів, які добре відпрацювали зустріч. Вже на другій хвилині небезпечно пробивав Вербич, але його удар з 20 метрів відбив П'ятов. В середині тайму Сидорчук ударом з-за меж штрафного переправив м'яч у ворота "Шахтаря", але гол був відмінений, тому що в момент удару Попов вдарив Степаненко по обличчю. Втім, незабаром динамівцям вдалося відкрити рахунок. Цітаішвілі навісив в штрафний і Буяльський класно пробив головою. "Шахтар" відігрався через хвилину. Марлос обігрався з Мораесом і точно пробив з лінії штрафного.

Другий тайм "Шахтар" почав активніше, але спочатку динамівцям вдавалося стримувати атаки суперника. Але на 67-й хвилині Марлос отримав пас від Мораеса і точно пробив з меж штрафного. Через кілька хвилин Ісмаїлі втік в контратаку, віддав пас на Маркоса Антоніо, який з двох спроб переправив м'яч у ворота. Після цього динамівці пішли в атаку, але удар Сидорчука парирував П'ятов.

"Шахтар" продовжує лідирувати в чемпіонаті України, набравши 62 очки. "Динамо" з 46 очками займає четверте місце.

У 25-му турі "Шахтар" на виїзді зіграє з "Десною". Матч відбудеться 6 червня. "Динамо" вдома зустрінеться з "Олександрією" (7 червня).

"Шахтар" - "Динамо" - 3:1 (1:1)

Голи: Марлос (39, 67), Маркос Антоніо (74) -Буяльскій (38)

"Шахтар": П'ятов, Ісмаїлі, Додо, Кривцов, Матвієнко, Алан Патрік (Коноплянка, 85), Степаненко, Тайсон (Соломон, 85), Марлос (Тете, 76), Коваленко (Маркос Антоніо, 53), Мораес (Фернандо Педро , 76).

"Динамо": Бущан, Миколенко, Кендзьора, Попов, Шабанов, Сидорчук, Шепелев, Вербич, Цітаішвілі (де Пена, 76), Буяльський (Дуелунд, 89), Русин (Караваєв, 76).

Попередження: Попов (22), Ісмаїлі (24), Коваленко (46).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм