RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Захистимо свою позицію: в команді Усика прокоментували домовленість про бій Ф'юрі - Джошуа

Олександр Красюк, промоутер українського боксера Олександра Усика, заявив, що команда українця незадоволена домовленістю про проведення бою між британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Слова Красюка призводить Boxingscene.

"Усик отримав статус обов'язкового претендента в суперважкій вазі, використавши свій статус абсолютного чемпіона в першій важкій вазі. Я повинен переконатися, що Олександр отримає свій шанс. Ми будемо захищати свою позицію і наполягати на проведенні чемпіонського бою", - сказав Красюк.

Нагадаємо, що Джошуа і Ф'юрі домовилися про проведення об'єднавчого бою в 2021 році. В даний час Джошуа є чемпіоном світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF). Ф'юрі володіє чемпіонським поясом за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Що стосується Усика, український боксер є обов'язковим претендентом на чемпіонський титул за версією WBO. На даний момент в суперважкій вазі він провів лише один бій, перемігши американця Чазза Візерспуна.

Раніше повідомлялося, що український боксер прийняв несподіване рішення про завершення професійної кар'єри.