RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Барселона" здобула яскраву перемогу в першому матчі після відновлення сезону

У матчі 28-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на виїзді розгромила "Мальорку" з рахунком 4:0.

Каталонський клуб відкрив рахунок в першій своїй атаці. Де Йонг відібрав м'яч у штрафного суперника, віддав пас на Альбу, який навісив в штрафний і Відаль точно пробив головою. В середині тайму класно здалеку пробивав Кубо, але тер Штеген відбив удар. На 37-й хвилині перевагe "Барселону" збільшив Брейтвейт, який після пасу Мессі розстріляв ворота з близької відстані.

На початку другого тайму "Мальорка" намагалася активізуватися, але свої моменти команда не реалізувала. У кінцівці матчу "Барселона" довела рахунок до великого. Спочатку Альба реалізував вихід сам на сам після пасу Мессі, а потім крапку поставив вже сам аргентинець.

"Барселона" продовжує лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Наступний матч каталонці проведуть 16 червня на своєму полі з "Леганесі".

"Мальорка" - "Барселона" - 0:4 (0:2)

Голи: Відаль (2), Брейтвейт (37), Альба (79), Мессі (90+4)

"Мальорка": Рейна, Састре (Гамес, 46), Вальєнте, Раїли, Кубо, Посо, Дані Родрігес, Севілья (Салібур, 84), Педраса (Баба, 57), Будимир (Пратс, 85), Ернандес (Лаго Джуніор, 46).

"Барселона": тер Штеген, Араухо, Піке, Серджо Роберто (Семеду, 71), Альба, Бускетс (Артур, 71), де Йонг (Фірпо, 84), Відаль (Ракітіч, 46), Брейтвейт, Мессі, Грізманн (Суарес , 57).

Попередження: Відаль (42), Альба (73), Дані Родрігес (86).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ