RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Наполі" відстояв нічию в матчі з "Інтером" і вийшов у фінал Кубка Італії

У матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Італії "Наполі" та "Інтер" зіграли внічию з рахунком 1:1. Цей результат дозволив пробитися у фінал турніру неаполітанській команді, яка в першій зустрічі виявилася сильнішою за "нерадзуррі" - 1:0.

"Інтер" вийшов вперед вже на 3-й хвилині гри. Крістіан Еріксен виконав подачу з кутового, відразу кілька гравців "Наполі" намагалися вибити м'яч, чим дезорієнтували свого голкіпера Давіда Оспіну, який пропустив сферу між ніг.

Але на 41-й хвилині голкіпер "Наполі" виправився за свою помилку. Він швидко ввів м'яч у гру ударом на Лоренцо Інсіньє. Той увірвався в штрафну гостей і викотив м'яч на Дріса Мертенса, який з близької відстані розстріляв Саміра Хандановича.

Другий тайм вийшов напруженим, але вирвати необхідну перемогу "Інтер" так і не зміг.

КУБОК ІТАЛІЇ

1/2 фіналу, матч-відповідь

НАПОЛІ - ІНТЕР - 1:1

Гол: Еріксен, 3; Мертенс, 41.

Наполі: Оспіна, Ді Лоренцо, Максимович, Кулібалі, Хюсай, Елмас (Руїс, 66), Демме, Зелінськи (Аллан, 85), Політано (Кальєхон, 66), Мертенс (Мілік, 75), Інсіньє (Юнес, 85).

Інтер: Ханданович, Шкриньяр, де Врей (Раноккья, 88), Бастоні, Кандрева (Мозес, 73), Барелла, Брозович, Янг (Бірагі, 73), Еріксен (Сенсі, 90), Лукаку, Мартинес (Санчес, 73).

У фіналі Кубка Італії "Наполі" зіграє з "Ювентусом", який у своєму півфіналі виявився сильнішим за "Мілан".