RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" впевнено обіграв "канонірів" у першому після карантину матчі: відео

"Манчестер Сіті" розгромив "Арсенал" у матчі 28-го туру чемпіонату Англії з рахунком 3:0.

Перший м'яч у грі був забитий на 45+2-й хвилині. Після помилки Давида Луїза Рахім Стерлінг вийшов віч на віч з Берндом Лено і надпотужним ударом відправив м'яч над голкіпером гостей.

У дебюті другого тайму господарі закріпили свою перевагу в рахунку. Все той же Давид Луїз порушив правила у власному карному майданчику на Ріяді Марезі, за що він побачив перед собою червону картку. Кевін де Брейне ударом з пенальті Лено переграв. Крапку в матчі в самій кінцівці поставив Філ Фоден.

ЧЕМПІОНАТ АНГЛІЇ

28-й тур

МАНЧЕСТЕР СІТІ - АРСЕНАЛ - 3:0

Голи: Стерлінг, 45+2; де Брюйне, 51 (з пен.); Фоден, 90+2.

Манчестер Сіті: Едерсон, Вокер, Ерік Гарсія, Лапорт (Фернандіньо, 70), Менді, Гюндоган, де Брюйне (Родрі, 70), Давид Сілва (Фоден, 65), Марез (Бернарду Сілва, 65), Стерлінг, Жезус (Агуеро, 80).

Арсенал: Лено, Бельєрін, Мустафі, Пабло Марі (Давид Луїз, 24), Тірні, Джака (Себальос, 8), Гендузі (Мейтленд-Найлс, 67), Уіллок (Нельсон, 67), Сака, Нкетіа (Ляказетт, 67), Обамеянг.

Вилучення: Давид Луїз, 49.

У турнірній таблиці чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" займає 2-е місце, маючи в активі 60 очок. "Арсенал" знаходиться на 9-й позиції, набравши 40 очок.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Англії опублікували розклад перших матчів чемпіонату країни після відновлення сезону.