RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Лопес і Ломаченко обмінялися "люб'язностями" напередодні бою: цитати

Український боксер Василь Ломаченко і американець Теофімо Лопес зустрілися на прес-конференції перед чемпіонським боєм. Онлайн-трансляція бою Ломаченко - Лопес буде доступна на "Апострофі".

Слова боксерів призводить The Ring.

"Я доб'юся мети, яку поставив перед собою. Мене ніхто не зупинить. Я не дивлюся на Ломаченко, а дивлюся крізь нього. Прийшов час викинути його! Коли прийде час мої руки зроблять йому дуже боляче. Я відпущу Ломаченко з рингу тільки після того, як гарненько його поб'ю! Це війна - потрібно вбити або бути вбитим. Все або нічого", - сказав Лопес.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Так сталося, що я ще ніколи не бився на 100 відсотків своїх сил. Мені завжди щось заважало. У бою з Лінаресом у мене були проблеми з плечем, поєдинок з Педрасою був для мене першим після операції. Коли я бився з Кроллою, то зламав руку, але все одно відправив його в нокаут. У мене багато перемог, коли суперник відмовився продовжувати бій. Зараз я готовий на 100 відсотків, я повністю здоровий, мене нічого не турбує. Я хочу, щоб бій з Лопесом став найкращим у моєї кар'єрі. Я покажу йому все, що вмію. Думаю, це буде прекрасний бій", - заявив Ломаченко.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

"Якось я випадково побачив Ломаченко в готелі. Я хотів потиснути йому руку, але він зробив вигляд, що не бачить мене. Я просто людина з вулиці, тому мене це розлютило. Я сказав йому: "Чуєш, козел! Спочатку мій пацан виступить крутіше, ніж ти. А після цього ми доберемося до тебе!" Для нас це стало особистим з першого дня. Так почалася наша війна. Я знаю, що він боїться. Він шахраює. Ми маємо намір використовувати це. Упевнений, що бій триватиме не більше 5 раундів", - сказав батько Лопеса Теофімо-старший.

"Коли я вперше зустрівся з Лопесом-старшим, то мені здалося, що він був трохи п'яний. Він почав мені щось говорити про свого сина, але мені це було нецікаво. Напевно, його це зачепило. Він кричав, що його син поб'є мене. Він підійшов до мене дуже близько, але його відтягнули свої ж. Все це виглядало не дуже красиво. У нього немає ніякого виховання. Ти ж дорослий чоловік, батько. Що ти твориш?" - відповів Ломаченко.

Раніше повідомлялося, що Лопес пообіцяв нокаутувати Ломаченко.