RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ультрас "Динамо" виступили з гучним звинуваченням на адресу Луческу: клуб і тренер поки мовчать

Вболівальники київського "Динамо" виступили з критикою на адресу головного тренера команди Мірчі Луческу, а також президента клубу Ігоря Суркіса.

Про це фанати Віталій Шеремета та Андрій Коренівський заявили на каналі Ultras Dynamo Kyiv TV в YouTube.

"Луческу - це просто символ тієї команди-симулянтів - "Шахтаря". Коли Кучер падав... Це він так вчив. Ми бачимо, що відбувається в "Динамо". За ці пару матчів хлопці дуже швидко перенимають навики. Буяльський кричить вже нібито як Кучер. Ще трошки і буде вже майже Кучером. Я не знаю, як Вукоєвич в штабі це терпить. Луческу - це символ того антагонізму, якій будувався Ахмєтовим по відношенню до Києва. Я багато разів їздив до Донецька по роботі і бачив, що там відбувалось. Те, шо ми бачимо зараз на Донбасі, руку до цього в основному приклав футбол. Луческу саме був символом того "Шахтаря", який протиставлявся всьому українському, всьому київському. Вони казали, що Київ собі все забирає. Оця вся політика, що Донбас кормить Україну... Однією із складових того, що вилилося в війну, оце промивання місків, був футбол. Луческу був серьйозним шурупом цього механізму, який розривав Україну і відірвав Донбас від нас. Потім він говорив, що Україна і Росія - це одне саме. Потім, після того, як загинули 13 тисяч людей на Донбасі, він поїхав в Росію працювати в структурі "Газпрома". Це говорить, що ця людина - абсолютно беспринципна.

Коли ми були на зустрічі с Суркисом, я йому особисто сказав: "Ви розумієте, що ви ведете себе, як терпіла. На вас 12 років лили бруд, а ви тепер даєте цієй людині роботу". Це навіть не по-пацанськи. Я би ніколи в житті не взяв на роботу людину, навіть якби вона була суперпрофесіоналом, якщо вона 12 років поливала брудом мене, мою команду, фанатів. Є поняття принципу. Але для Суркіса це не проблема. Ващука взяти назад після "Спартака" - не проблема, він же вибачився. Я виріс на Борщагівці і не розумію цього. Це не його бізнес. Він взяв готовий бренд. Не факт, що без нього було б гірше. Поставили людину, яку ми не можемо прийняти через його поведінку відносно України і "Динамо". Якщо Суркіс може підставити одну щоку, то я не можу, я даю сдачи.

У Суркіса підхід такої квочки до колишніх динамівців. Це емоційний підхід. Він дивиться не на професійні якості, а дивиться, скільки років вони віддали "Динамо". Це непогано, але краще зроби фонд, з якого пидтримуй їх. Не потрібно давати роботу в клубі, якщо вони не професіонали. Спочатку хай навчаться. Михайличенко зайняв прежню позицію в клубі, тому невірно казати, що щось змінилося з приходом Луческу, це не так. Структурно нічого не змінилося", - сказав Шеремета.

"Я розумію, що мені хочеться, шоб він все проиграв і поскоріше пішов, щоб це закінчилося. Вот це в мене така позиція", - додав Коренівський.

Раніше повідомлялося, що фанати висміяли Ігоря Суркіса, який приписав гравцям "Динамо" успіх в матчі Україна - Іспанія.