RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

2020-й не пощадив і Васю: фанати відреагували на сенсаційну поразку Ломаченка в чемпіонському бою

Вболівальники боксу поділилися емоціями від сенсаційної поразки українця Василя Ломаченка в чемпіонському бою з американцем Теофімо Лопесом.

"Васю повернули в школу танців".

"Вася пізно прийшов в професіонали. Спочатку говорили, що він до Кроуфорда виросте ... Але ні ... не росте. Чи не його категорія".

"Де ж тут сенсація? Розуміючи люди передбачали як мінімум важкий бій для Ломаченко. Просто деякі на емоціях через трешток Лопеса писали, мовляв, Вася його покарає, черговий ноумасс, але в прогнозах потрібно бути неупередженим".

"2020-й не пощадив і Васю".

"Перемудрив Лома з тактикою, на авось розраховував, що Лопес скінчиться до кінця бою. Але нічого для цього не робив, не навантажував Гондураса. Імхо, якби виграв 12-й раунд, можна було б говорити про нічию і тотальне суддівське свавілля. А так - результат справедливий".

"А хто-то взагалі розуміє сенс тактики вичікування? Ну ладно 1-2 раунди, щоб відчути суперника, але 6 ????"

"Допобаченко!"

"Карма проти малоросів (Гвоздь, Лом) в дії. Усик наступний. Сподіваюся, хоч нове покоління українських боксерів (Хижняк, Богачук і Т.Л.) не буде цю агресивну проросійську дичину пропагувати".

"Ломаченко упустив шанс увійти в історію. Все понти і магія пішли протягом півгодини. Всі пам'ятатимуть Мейвезера, Оскара, Пакьяо, Канело, Ворда, Тайсона, Евандера, Льюїса, Кличко - як великих. А Ломаченко буде хлопцем який кілька років демонстрував класний бокс, був чемпіоном, але не став великим ".

"1. Перемудрили з планом на бій, 6 раундів не завдавати ударів ..... це ідіотизм. Вони думали, що 23-річний лось видихається від того що Вася буде кружляти навколо нього без ударів?

2. Ломаченко старіє, навіть коли він включився - він все ще швидкий дуже, але не настільки як 2-3 роки тому. І до того ж він сам видихався в 12 раунді.

3. Найкращий варіант - це завершити кар'єру, так так, тому що якщо це був пік форми на даний момент .... то це все. Якщо навіть і вдасться викрутити Лопеса на реванш - то там він нічого не зможе нового запропонувати ".

"Юююююхуууу !!! Ось що буває, коли відвернувся від країни і повірив, що ти вже великий і все сам. Па-па!", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко і Олександр Усик привітали співвітчизників з днем захисника України.