RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

"Динамо" програло перший матч після повернення в Лігу чемпіонів

У матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло "Ювентусу" з рахунком 0:2. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський".

Перші хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі, але незабаром гості заволоділи ініціативою. На 12-й хвилині Бущан врятував "Динамо" після удару К'єзи з гострого кута. Через хвилину К'єлліні не влучив у порожні ворота після помилки голкіпера киян. Через пару хвилин К'єза знову опинився на вістрі, але з гострого кута не влучив у ворота. Після цього гра заспокоїлася, але в у другій половині тайму Бущан виручив команду після хитрого удару Кулушевскі п'ятою з близької відстані.

Другий тайм почався з гола гостей. Кулушевскі потужно пробив з лінії штрафного, Бущан відбив удар, але першим на добиванні виявився Мората. Після цього "Ювентус" відійшов до своїх воріт і зосередився на руйнуванні атак "Динамо". Українська команда була активна, але до небезпечних моментів справа практично не доходила. У кінцівці зустрічі Мората замкнув навіс Куадрадо, оформивши дубль.

ДИНАМО - ЮВЕНТУС: ВІДЕО ГОЛІВ

У 2-му турі Ліги чемпіонів "Динамо" на виїзді зіграє з "Ференцварош", який очолює колишній тренер киян Сергій Ребров. "Ювентус" вдома зустрінеться з "Барселоною". Матчі відбудуться 28 жовтня.

"Динамо" Київ Україна - "Ювентус" Італія - 0:2 (0:0)

Голи: Мората (46, 84)

"Динамо" Київ: Бущан, Кендзьора, Караваєв (Попов, 70), Забарний, Миколенко, Шапаренко, Сидорчук, Циганков (Вербич, 71), Буяльський, де Пена (Родрігеш, 60), Супряга.

"Ювентус": Щесни, К'єлліні (Демірал, 19), Данило, Бонуччі, Куадрадо, Ремзі (Федеріко Бернардескі, 79), Бентанкур (Артур, 79), Кулусевскі (Диба, 56), Рабьо, К'єза, Мората.

Попередження: Бентанкур (45), Куадрадо (50), Демірал (59).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм