RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Шахтар" шокував "Реал" в Лізі чемпіонів

У матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" сенсаційно обіграв "Реал" в Мадриді з рахунком 3:2.

На 14-й хвилині рахунок міг відкрити Марлос, але український бразилець не зміг переграти Куртуа, вийшовши один на один. Втім, на 29-й хвилині "гірники" добилися свого. Корнієнко обіграв двох суперників, увірвався в штрафний, відпасував на Тете, який пробив точно в кут воріт. Через кілька хвилин українці збільшили розрив у рахунку. Тете потужно пробив з 17 метрів, Куртуа удар відбив, але Варан в боротьбі з Дентіньо відправив м'яч у власні ворота. В кінці тайму рахунок довів до великого Соломон.

На початку другого тайму Модріч приголомшливим дальнім ударом скоротив розрив в рахунку. Відразу після цього "Шахтар" повинен був забивати четвертий гол, але Дентіньо з семи метрів незбагненним чином не влучив у ворота. На 59-й хвилині Вінісіус обікрав Марлоса, увійшов в штрафний і переграв Трубіна. Через кілька хвилин Тете втік один на один, але Куртуа виручив "Реал". У компенсований час "Реалу" все-таки вдалося втретє відправити м'яч у сітку воріт "Шахтаря", але гол не був зарахований через офсайд.

РЕАЛ - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

У 2-му турі "Шахтар" вдома зіграє з "Інтером". "Реал" в гостях зустрінеться з менхенгладбахської "Боруссією". Матчі відбудуться 27 жовтня.

"Реал" Мадрид Іспанія - "Шахтар" Донецьк Україна - 2:3 (0:3)

Голи: Модріч (54), Вінісіус (59) - Тете (29), Варан (33, автогол), Соломон (42)

"Реал": Куртуа, Варан, Марсело, Менді, Мілітао, Модріч (Кроос, 70), Каземіро, Родріго (Бензема, 46), Вальверде, Асенсіо, Йович (Вінісіус Жуніор, 59).

"Шахтар": Трубін, Корнієнко, Додо, Бондар, Хочолава, Маркос Антоніо (В'юнник, 90), Соломон (Вітао, 90), Тете, Майкон, Дентіньо (Судаков, 86), Марлос.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм