RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Ліверпуль" почав Лігу чемпіонів з важкої перемоги над "Аяксом"

У матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Ліверпуль" обіграв "Аякс" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Амстердамі на стадіоні "Йохан Кройфф Арена".

Матч почався для "Аякса" невдало. Вже на 6-й хвилині травму отримав півзахисник Мохаммед Кудус, який змушений був покинути поле. Промес, який вийшов замість Кудуса, міг відкрити рахунок на 33-й хвилині, але з п'яти метрів пробив точно у воротаря. Гості покарали "Аякс" в наступній атаці. Мане увірвався в штрафний і пробив повз ворота, але Тальяфіко неймовірним чином переправив м'яч у власні ворота. В кінці тайму Тадич вийшов один на один, перекинув м'яч через Адріана, але Фабіньо вибив м'яч з лінії воріт. На самому початку другого тайму Классен ударом з 18 метрів вразив штангу воріт гостей. Надалі обидві команди могли відзначитися, але рахунок не змінився.

У 2-му турі "Аякс" в гостях зіграє з "Аталантою", "Ліверпуль" вдома зустрінеться з "Мідт'юлландом". Матчі відбудуться 27 жовтня.

"Аякс" Нідерланди - "Ліверпуль" Англія - 0:1 (0:0)

Гол: Тальяфіко (35, автогол)

"Аякс": Онана, Мазрауі, Схюрс, Тальяфіко, Блінд, Кудус (Промес, 9), Классен (Еккеленкамп, 74), Тадич, Гравенберх, Нерес (Лабьяд, 74), Мартінес.

"Ліверпуль": Адріан, Гомес, Робертсон, Александер-Арнолд, Фабіньо, Мілнер, Вейналдум, Салах (Шакірі, 60), Джонс (Хендерсон, 46), Мане (Мінаміно, 60), Фірміно (Діогу Жота, 60).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм