RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Зоря" почала Лігу Європи з розгрому від англійців

У матчі 1-го туру групового турніру Ліги Європи луганська "Зоря" розгромно програла англійському "Лестеру" з рахунком 0:3.

Матч почався в невисокому темпі і гравцям "Зорі" деякий час вдавалося успішно справлятися з атаками англійців. Більш того, в середині тайму зобов'язаний був забивати Кабаєв, але форвард з п'яти метрів пробив прямо у воротаря. Незабаром послідувала розплата. Барнс увірвався в штрафний і пробив в штангу, м'яч відлетів до Іхеаначо, від нього до Медісона і останній вразив ворота "Зорі". У кінцівці тайму господарі збільшили розрив у рахунку. Барнс отримав пас від Іхеаначо, проскочив кількох захисників "Зорі", вийшов сам на сам і впевнено переграв Шевченка.

У другому таймі "Лестер" продовжував створювати небезпечні моменти, але "Зорі" супроводжувала удача. Втім, в середині тайму рахунок став великим. Грубу помилку при передачі назад допустив Іванисеня, подарувавши м'яч Іхеаначо, який розстріляв Шевченко.

ЛЕСТЕР - ЗОРЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

У 2-му турі "Зоря" вдома зіграє з португальською "Брагою". "Лестер" на виїзді зустрінеться з грецьким АЕКом. Матчі відбудуться 29 жовтня.

"Лестер" Англія - "Зоря" Україна - 3:0 (2:0)

Голи: Медісон (29), Барнс (45), Іхеаначо (67)

"Лестер": Шмейхель, Фофана, Фукс, Еванс, Кастань, Менді, Барнс, Прат, Тілеманс (Чоудурі, 71), Медісон (Ундер, 65), Іхеаначо (Перес, 71).

"Зоря": Шевченко, Іванисеня, Вернидуб, Фаворов (Руфат, 76), Юрченко, Кочергін, Кабаєв (Перович, 65), Назарин, Луньов (Гладкий, 65), Хомченовський (Циганик, 76), Цвек.

Попередження: Тілеманс (12), Кабан (26), Вернидуб (77).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм