RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"Шахтар" вистояв у битві з італійським топ-клубом в Лізі чемпіонів

У матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Шахтар" і "Інтер" зіграли внічию з рахунком 0:0. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

Італійський клуб володів перевагою впродовж всього матчу. У першому таймі "Шахтар" від пропущеного гола двічі врятувала перекладина, а також сейви 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна. У другому таймі найреальніший шанс був у Лаутаро Мартінеса, який з близької відстані не влучив у порожні ворота.

"Шахтар" зберіг перше місце в турнірній таблиці групи В, набравши чотири очки. "Інтер" з двома очками залишився на другій позиції.

У 3-му турі "Шахтар" вдома зіграє з "Боруссією" з Менхенгладбаху, "Інтер" в гостях зустрінеться з "Реалом". Матчі відбудуться 3 листопада.

"Шахтар" Україна - "Інтер" Італія - 0:0

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава (Матвієнко, 62), Корнієнко, Маркос Антоніо, Соломон, Тете, Майкон, Дентіньо (Тайсон, 15), Марлос.

"Інтер": Ханданович, Хакимі, Бастони, де Врей, Янг, Барелла, Відаль (Еріксен, 79), Брозовіч, Д`Амброзіо (Дарміан, 80), Мартінес (Перішич, 72), Лукаку.

Попередження: Бастони (31), Відаль (64).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше повідомлялося, що в 1-му турі "Шахтар" обіграв "Реал".