RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

"Динамо" гідно зіграло з "Барселоною" в Лізі чемпіонів

У матчі 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло "Барселоні" з рахунком 1:2. Зустріч відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Динамо".

Рахунок був відкритий на початку зустрічі. Мессі заробив пенальті і сам його реалізував. Через пару хвилин каталонці могли збільшити розрив у рахунку, але Педрі з 10 метрів пробив у поперечину. А ще через хвилину Грізманн примудрився пробити повз порожні ворота з п'яти метрів. Незабаром міг відзначитися Фаті, але його удар з близької відстані відбив Нещерет. Після цього Мессі увірвався в штрафний, але пробив поруч зі штангою. До середини тайму гра вирівнялася і динамівцям стали вдаватися атаки. На 35-й хвилині Буяльський з 10 метрів класно пробивав головою, але тер Штеген в неймовірному стрибку відбив м'яч.

На початку другого тайму Циганков вийшов сам на сам, але не зміг переграти тер Штегена. Через кілька секунд Кендзьора забив гол після подачі з кутового, але виявилося, що в момент передачі м'яч покинув межі поля. Незабаром після цього Супряга вийшов сам на сам, але тер Штеген відбив м'яч ногою. В середині тайму перевагу "Барселони" збільшив Піке, точно пробивши головою після навісу Фаті. Відразу ж після цього зобов'язаний був забивати Супряга, але форвард знову не реалізував вихід сам на сам. На 75-й хвилині розрив у рахунку скоротив Циганков, добивши м'яч у порожні ворота після сейва тер Штегена, який відбив удар Вербича. У кінцівці "Динамо" намагалося атакувати, але зрівняти рахунок не вдалося.

БАРСЕЛОНА - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

"Барселона" займає перше місце в турнірній таблиці групи G, набравши дев'ять очок. "Динамо" з одним очком посідає третю позицію.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм