RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Зоря" зганьбилася в матчі з АЕКом в Лізі Європи: відеоогляд

У матчі 3-го туру групового турніру Ліги Європи луганська "Зоря" програла грецькому АЕКу з рахунком 1:4. Зустріч відбулася в Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Зоря" - АЕК.

Український клуб дуже невдало почав матч. Вже на сьомій хвилині рахунок відкрив Танкович після передачі Ліваі. Через кілька хвилин Танкович міг збільшити розрив у рахунку, але Шевченко врятував "Зорю" при виході сам на сам. На 34-й хвилині гості подвоїли перевагу завдяки голу Манталоса. На початку другого тайму Лівая довів рахунок до великого і зняв всі питання про переможця. У кінцівці зустрічі Кочергін відіграв один м'яч, але греки вже через кілька секунд відновили різницю в три м'ячі.

ЗОРЯ - АЕК: ВІДЕО ГОЛІВ

АЕК вийшов на третє місце в турнірній таблиці групи G, набравши три очки. "Зоря" з нулем очок посідає останнє, 4-е місце.

У 4-му турі "Зоря" зіграє з АЕКом в гостях. Матч відбудеться 26 листопада.

ЛІГА ЄВРОПИ

Група G, 3-й тур

ЗОРЯ Україна - АЕК Греція - 1:4 (0:2)

Голи: Кочергін (81) -Танковіч (7), Манталос (34), лівая (53, 82)

"Зоря": Шевченко, Іванисеня, Вернидуб, Абу-Ханна, Кочергін, Хомченовський (Фаворов, 59), Кабаєв (Гладкий, 59), Юрченко, Луньов (Назарина, 46), Циганик, Громов (Сайядманеш, 46).

АЕК: Цінтотас, Сварнас, Чигринський, Інсуа, Васілантонопулос, Манталос (Ботос, 85), Шахов (Шабанаджовіч, 70), Танкович (Ансаріфард, 75), Крстічіч (Галанопулос, 85), Неделчару, Лівая.

Попередження: Манталос (30), Вернидуб (66), Ансаріфард (77), Інсуа (87).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ