RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Каштру можуть звільнити: думки експертів перед матчем Динамо - Шахтар

Відомі українські експерти поділилися очікуваннями від матчу 9-го туру чемпіонату України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Онлайн-трансляція матчу Динамо - Шахтар буде доступна на "Апострофі".

Колишній футболіст збірної України Євген Левченко не виключив, що головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру може бути звільнений в разі поразки "гірників".

"Ця поразка може стати для наставника "гірників" фатальною. У таких випадках клуби зазвичай змінюють тренерів. "Шахтар" не може собі дозволити надати коучу багато часу на будівництво команди. Тут важливо не стільки те, що "Шахтар" програв з рахунком 0:6 в матчі Ліги чемпіонів, а то, наскільки футболісти довіряють своєму тренеру. Якщо між ними пропала хімія, то найкраще розійтися", - наводить слова Левченко "Команда №1".

Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич висловив думку, що після матчів Ліги чемпіонів "Динамо" знаходиться в найкращому психологічному стані, ніж "Шахтар".

"Думаю, що в цьому поєдинку хтось виграє з різницею в один м'яч. Фаворита дербі назвати важко. Забулися чи вже матчі Ліги чемпіонів? Таке не забувається. Якщо "Динамо" знаходиться в більш-менш позитивному настрої, то "Шахтар" розбитий . Все залежить від тренеру, який він склад виставить на матч", - наводить слова Маркевича Metaratings.

Коментатор Роберто Моралес впевнений, що "Шахтар" не програє в українському "класико".

"І 1:2 в Мадриді, і 0:6 в Києві вже історія й до українського класичного стосунку майже не мають. "Шахтар" мав на день перепочинку більше. Також повернення Кривцова наближає склад до оптимального. Бракує лише Мораеса, адже до відсутності Ісмаїлі усі звикли. У "Динамо" з карантину вийшли Миколенко та Бущан. У воротах ж залишиться Нещерет. "Шахтар" лишається фаворитом. Бракує йому хіба що форварда. Поставлю на "обидві команди заб’ють, а "Шахтар" не програє", - цитує Моралеса "Рейтинг букмекерів".

Журналіст Ігор Циганик спрогнозував нічийний результат в головному матчі чемпіонату України.

"Прогнозую, що зустріч завершиться внічию, а обидві команди заб'ють. Упевнений, що "Динамо" знайде свій шанс в контратаці. У той же час у "Шахтаря" є футболісти, які можуть вирішити долю епізоду в свою користь", - цитує Циганик "Рейтинг букмекерів".

Матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться сьогодні, 8 листопада. Початок зустрічі о 17:00.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" втратило 12 футболістів перед матчем з "Шахтарем".