RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Шахтар" розгромив "Динамо" в чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 9-го туру чемпіонату України київське "Динамо" програло донецькому "Шахтарю" з рахунком 0:3. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Шахтар".

Матч почався в невисокому темпі. Динамівці, які через коронавирус не дорахувався 12 осіб, грали від оборони. На 18-й хвилині Корнієнко класно пробив зі штрафного, але Нещерет в стрибку відбив м'яч. Рахунок був відкритий на 34-й хвилині. Додо навісив з флангу, Нещерет пішов на перехоплення і не дістався до м'яча, а Мораес вразив порожні ворота. У кінцівці першого тайму Сидорчук грубо зіграв против Корнієнко і отримав червону картку.

В середині другого тайму "гірники" збільшили розрив у рахунку. Степаненко потужно пробив здалеку, м'яч потрапив в Маркоса Антоніо і відскочив у ворота. Через кілька хвилин рахунок великого красивим дальнім ударом довів Патрік.

ДИНАМО - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

"Динамо" з 20 очками зберегло перше місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. "Шахтар" залишився на другому місці, набравши 19 очок.

ДИНАМО Київ - ШАХТАР Донецьк - 0:3 (0:1)

Голи: Мораес (34), Маркос Антоніо (66), Патрік (73)

"Динамо": Нещерет, Попов, Кендзьора, Забарний, Шабанов, Буяльський, Циганкова, Сидорчук, Вербич (де Пена, 61), Родрігеш (Русин, 70), Андрієвський.

"Шахтар": Трубін, Додо, Хочолава, Матвієнко, Корнієнко (Сіпріано, 50), Марлос (Алан Патрік, 70), Тете, Степаненко, Маркос Антоніо (Коваленко, 69), Тайсон (Соломон, 52), Мораес (Фернандо Педро , 70).

Попередження: Тете (14), Андрієвський (17), Вербич (37), Марлос (44), Маркос Антоніо (51).

Вилучення: Сидорчук (45).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ