RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Україна всуху програла Польщі: відеоогляд

Збірна України в товариському матчі програла команді Польщі з рахунком 0:2. Зустріч відбулася в Хожуві на стадіоні "Шльонськ".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Польща - Україна.

Українці здорово почали матч і почали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника з перших хвилин. Вже на 12-й хвилині рахунок міг відкрити Ярмоленко, але форвард українців не реалізував пенальті, пробивши в штангу. Незабаром могли забити Яремчук і Коваленко, але поляків виручив воротар. В кінці першого тайму грубу помилку допустив Лунін, який для чогось далеко вискочив з воріт, втратив м'яч і Пентек з 35 метрів поцілив у порожні ворота.

На початку другого тайму рахунок міг зрівняти Циганков, але м'яч після його удару від рук воротаря влучив у поперечину. Незабаром після цього поляки збільшили розрив у рахунку. Модер з двох спроб переправив м'яч в сітку. У час, що залишився, українці атакували, але поляки грамотно оборонялися всією командою.

ПОЛЬЩА - УКРАЇНА: ВІДЕО ГОЛІВ

Наступний матч збірна України проведе 14 листопада на виїзді з командою Німеччини в рамках 5-го туру групового турніру Ліги націй.

Польща - Україна 2:0 (1:0)

Голи: Пентек (40), Модер (63)

Польща: Скорупськи, Валюкевич, Рибус (Реца, 79), Гумни (Берешіньскі, 78), Бохневіч, Гуральськи (Лінетті, 62), Плахета (Шиманьськи, 83), Кліх, Зелінськи (Юзвяк, 46), Милик (Модер, 62), Пентек.

Україна: Лунін, Матвієнко, Конопля (Бондар, 63), Кривцов, Зінченко (Харатін, 56), Макаренко, Михайличенко, Зубков (Циганков, 46), Коваленко (Сидорчук, 76), Ярмоленко (Марлос, 46), Яремчук (Мораес , 46).

Попередження: Гуральськи (44), Харатін (61).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ