RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Банальний фейк: в УАФ жорстко відкинули слух про Реброва в збірній України

Прес-служба української асоціації футболу (УАФ) спростувала інформацію про призначення головного тренера "Ференцвароша" Сергія Реброва на пост наставника збірної України після Євро-2020.

Про це повідомляється на офіційній сторінці УАФ в Facebook.

"Сьогодні в окремих ЗМІ з’явилася інформація про нібито заключений попередній контракт щодо призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України з липня 2021 року на три роки. Офіційно заявляємо, що ця інформація — повна нісенітниця. Або, якщо хочете - банальний фейк! Яку мету переслідують його автори — можна лише здогадуватися. Можливо, його творці мають на меті зіпсувати стосунки Сергія Реброва з керівництвом "Ференцвароша" напередодні поєдинків Ліги чемпіонів та разом з тим внести нервозність у підготовку національної збірної України до вирішальних матчів Ліги націй УЄФА. Адже не є секретом той факт, що деякі футбольні функціонери навіть у нашій країні не дуже раді нинішнім успіхам збірної України. Нагадаємо, що в Андрія Шевченка діє довготривалий контракт з Українською асоціацією футболу", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що контракт нинішнього наставника збірної України Андрія Шевченка діє до кінця 2022 року. Під його керівництвом українська національна команда вийшла у фінальну стадію чемпіонату Європи-2020 року, який відбудеться влітку 2021 року. Крім того, українці продовжують боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги націй.

Раніше повідомлялося, що став відомий календар матчів збірної України на Євро-2020.