RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Прокляті штанги: Україна програла Німеччині в Лізі націй

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги націй збірна України програла національній команді Німеччини з рахунком 1:3.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Німеччина - Україна.

Українці здорово почали матч і вже на 11-й хвилині рахунок відкрив Яремчук з передачі Зубкова. Через пару хвилин збірна України могла збільшити розрив у рахунку, але Марлос не зміг віддати точний пас на Яремчука при виході удвох на одного захисника. Незабаром трапилася розплата. Зінченко втратив м'яч в центрі поля, Горецька кинув в прорив Сане, який увірвався в штрафний, обіграв захисника і точно пробив у дальній кут. Незабаром після цього П'ятов витягнув м'яч з верхнього кута після удару Горецьки. На 33-й хвилині Горецька закинув м'яч у штрафний на Коха, який прострілив уздовж воріт і Вернер розстріляв П'ятова.

На початку другого тайму рахунок міг зрівняти Зінченко, але м'яч після його удару зачепив ногу захисника і потрапив в штангу. Потім хороші моменти не реалізували Сане і Гнабрі, але Вернер не пробачив українців, точно пробивши з 10 метрів. На 76-й хвилині Марлос завдав класний обвідний удар, але м'яч потрапив у штангу. Через кілька хвилин Мораес відвоював м'яч в центрі поля, але також пробив у штангу.

НІМЕЧЧИНА - УКРАЇНА: ВІДЕО ГОЛІВ

Німеччина завдяки перемозі вийшла на перше місце в групі, набравши дев'ять очок. Україна з шістьма очками залишилася на третій позиції.

У заключному турі Україна на виїзді зіграє зі Швейцарією, Німеччина в гостях зустрінеться з Іспанією. Матчі відбудуться 17 листопада.

НІМЕЧЧИНА - УКРАЇНА - 3:1 (2:1)

Голи: Сане (23), Вернер (33, 64) - Яремчук (11)

Німеччина: Ноер, Зюле, Макс, Кох, Рюдігер, Сане, Горецька, Гнабрі, Гюндоган, Гінтер, Вернер (Брандт, 76).

Україна: П'ятов, Конопля, Матвієнко, Соболь, Забарний, Зінченко, Марлос, Малиновський, Зубков (Михайличенко, 74), Степаненко (Макаренко, 69), Яремчук (Мораес, 75).

Попередження: Рюдігер (28), Малиновський (44).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм