RU  UA

Вирішальний матч збірної України в Лізі націй скасовано: названо причину

Матч 6-го туру групового турніру Ліги націй УЄФА між збірними Швейцарії та України не відбудеться сьогодні, 17 листопада.

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

Рішення про скасування матчу прийняв головний лікар швейцарського кантону Роджер Харстолл. Втім, офіційного оголошення про скасування гри ще не було. Причиною скасування є спалах коронавирусу в складі збірної України. Ще до матчу з Німеччиною (14 листопада) коронавірусом заразилися півзахисники Віктор Циганков, Віктор Коваленко, Сергій Сидорчук та нападник Андрій Ярмоленко. Потім заразилися воротар Дмитро Резник, захисник Едуард Соболь і півзахисник Євген Макаренко. У день матчу стало відомо про позитивний результат тесту у півзахисника Руслана Малиновського. Крім того, позитивні результати показали тести захисника Сергія Кривцова і нападника Жуніора Мораеса, які раніше вже перехворіли коронавірусом, і у них утворилися антитіла.

Тепер доля українців залежить від УЄФА. Матч або перенесуть на іншу дату, або Україні буде зарахована технічна поразка. У разі поразки збірна України опуститься на останнє місце в групі і вилетить до дивізіону В Ліги націй.

Раніше повідомлялося, що в 5-му турі Ліги націй Україна програла Німеччині.