RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Як живе боксер-мільярдер Мейвезер: ці фото вас вразять

43-річний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший завершив професійну кар'єру, але в 2021 році збирається взяти участь в турнірі MMA MEGA 2021 в Токіо. Поки невідомо, який гонорар отримає американець, але очевидно, що це буде сума не менше, ніж з шістьма нулями.

Портал The Sun поділився підбіркою розкішного життя Мейвезера, який за свою кар'єру заробив більше мільярда доларів, але за деякими оцінками його грошовий стан може перевищувати три мільярди.

Протягом усього життя Мейвезер не боявся виставляти напоказ своє багатство. Американець не економить на нерухомості. У нього є три величезних особняка в США - в Лос-Анджелесі, Лас-Вегасі і Майамі.

Резиденція в Лос-Анджелесі в Беверлі-Хіллз обійшлася йому в 25 мільйонів доларів. У будинку шість розкішних спалень.

Винна шафа вміщує до 225 пляшок.

Розслабитися боксер може в своєму кінотеатрі на 12 місць.

Під рукою завжди є закуски в його кондитерській.

Остання покупка Мейвезера - комплекс в Лас-Вегасі (Невада), обійшлася йому в 10,35 мільйонів доларів. В особняку є 11 спалень, 14 ванних кімнат, критий і відкритий басейни, тренажерний зал, винний льох, власний виноградник, а також два окремих підземних гаража, в яких зберігається його неймовірна колекція автомобілів. Велику частину часу Мейвезер проводить саме в будинку в Лас-Вегасі.

Будинок для відпустки в Маямі боксер купив за 7 мільйонів доларів в 2015 році. Втім, Мейвезер рідко буває в цьому будинку, площею 465 квадратних метрів. Він відрізняється елегантним дизайном, відкритим плануванням і вікнами від підлоги до стелі замість стін. Зовні є плавальний басейн і спа. В особняку також є приватний причал.

Ні для кого не секрет, що Мейвезер любить свої автомобілі. Зазвичай він купує тільки білі або чорні авто. Автомобіль кожного виду є у нього в Лос-Анджелесі і Лас-Вегасі. Колекція авто багатія оцінюється в 26,5 мільйонів доларів. Американець любить швидкі машини, в тому числі такі дорогі, як Bugatti.

В особняку в Лос-Анджелесі боксер зберігає тільки чорні автомобілі, а в Лас-Вегасі - тільки білі.

У Мейвезера є серія Rolls-Royce вартістю понад 4 мільйони доларів, а також чотири суперкари Bugatti Veyron вартістю 2,25 мільйонів доларів. Серед інших помітних "моторів" - Lamborghini Aventador (365 000 доларів), а також Ferrari 488 за 315 000 доларів. Недавнє поповнення автопарку Мейвезера в Лос-Анджелесі - це Mercedes G63 AMG (206 тисяч доларів), у нього навіть є власний фірмовий фургон.

Вважається, що Мейвезеру належать три приватні літаки, один з яких він називає "Ейр Мейвезер". Літак Gulfstream G650 вартістю 66 мільйонів доларів вміщує близько 14 осіб. Американець купив його в 2018 році в подарунок собі на день народження. Боксер часто ділиться фотографіями, як він грає в покер з друзями, роблячи великі ставки, перебуваючи на борту літака. "Ейр Мейвезер" прикрашений логотипом TMT "The Money Team" і його рекордом в професійному боксі 50:0.

За багато років Мейвезер зібрав велику колекцію прикрас.

Він повідомив, що володіє 41 дорогими годинниками. Найбільш вражаючий годинник в його колекції - "Годинник мільярдера" від Jacob & Co. Американець заплатив за них близько 18,5 мільйонів доларів. Годинник прикрашений 239 діамантами смарагдового огранювання, кожен вагою до 3 карат.

Мейвезер часто відвідує матчі НБА, надівши коштовності. Золоті та платинові ланцюжки не надто важкі для боксера.

Мейвезера часто називають "Мані-Мейвезер" від англійського Money (гроші).

Мейвезер за свою кар'єру провів 50 боїв і здобув 50 перемог. Він був чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях. Брав участь в трьох з п'яти п'яти найбільших в історії поєдинках за сукупною сумою зборів.