RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вперше виглядаю боягузом: Луческу відреагував на інформацію про те, що йде з "Динамо"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував інформацію про те, що взимку він може покинути український клуб.

Слова румунського фахівця призводить Sport.ro.

"Це навіть не чутки, а просто інформація, яка шкодить всім. Не знаю, навіщо придумувати такі новини, особливо в нинішній період. Я готуюся до матчів чемпіонату, у нас багато проблем, багато гравців заразилися коронавірусом. Я намагаюся організувати зимові збори. У мене інші турботи, а не те, що пишуть про відставку через коронавирус. Я ні в якому разі не збираюся здаватися. у мене є контракт, який я маю намір відпрацювати. Я вперше виглядаю боягузом по відношенню до клубу. У цей період людям потрібно приділяти більше уваги тому, які новини вони повідомляють. Я ні в якому разі не хочу сказати, що збираюся вчити когось працювати. Я вже говорив з тим, хто поширив цю новину, він вибачився. У такій ситуації не може бути й мови про відставку", - сказав Луческу.

Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року, незважаючи на те, що проти його призначення виступала велика кількість фанатів київського клубу. Під його керівництвом "Динамо" посідає перше місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги після дев'яти турів. У Лізі чемпіонів кияни посідають третє місце в своїй групі після трьох турів.

Раніше повідомлялося, що Луческу залишився незадоволений суддівством у матчі Ліги чемпіонів з "Барселоною".