RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Я б знову його вкусив: легендарний Тайсон згадав свій найскандальніший бій

Легендарний американський боксер Майк Тайсон поділився спогадами, як він укусив за вухо співвітчизника Евандера Холіфілда в чемпіонському бою в 1997 році.

Слова Тайсона призводить Fox News.

"Сподіваюся, що більше я так не поступлю. Але Холіфілда я б знову вкусив за те, що він робив. Я хотів убити його, так як він вдарив мене головою. В якійсь мірі я втратив свідомість і це зруйнувало мій план на бій. Послухайте, добре це чи погано, але я не дозволю нікому забрати мою славу. Я збираюся протистояти всьому, з чим мені доведеться зіткнутися. Так, я зробив це. Я повинен взяти на себе відповідальність за це. В цьому була моя слава. І я взяв на себе відповідальність за це", - сказав Тайсон.

Тайсон і Холіфілд проводили реванш в липні 1997 року, так як в листопаді 1996-го Холіфілд переміг Тайсона технічним нокаутом. Інцидент стався в кінці третього раунду. "Залізний Майк" відкусив опонентові частину вушної раковини. На 4-й раунд Холіфілд не вийшов, що розлютило Тайсона, який почав бити всіх, щоб дістатися до суперника. За це боксер надалі був оштрафований на три мільйони доларів.

28 листопада 2020 року 54-річний Тайсон повернеться в ринг, щоб провести бій з 51-річним Роєм Джонсом.

ВІДЕО БОЮ

Раніше повідомлялося, що Тайсон продемонстрував прекрасну фізичну форму перед поверненням в ринг.