RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

Ніякої технічної поразки: Шевченко висловився про долю скасованого матчу зі збірною Швейцарії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про долю скасованого матчу зі Швейцарією в 6-му турі групового турніру Ліги націй УЄФА.

Слова наставника наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

"УЄФА має визначитися для себе. Якщо є дати для перегравання, це був би найкращий варіант. Весь сенс є тому, що доля матчу має вирішитись в грі. Якщо для цього немає вільного часу, для цього є інші механізми. Але про технічну поразку однієї чи іншої команди мови не може бути. Ні Україна, а ні Швейцарія не повинні отримати технічну поразку. Це буде неправильно", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, що матч Швейцарія - Україна був скасований через велику кількость позитивних тестів на коронавірус в складі української команди. Втім, після повернення до Києва всі тести українців виявилися негативними.

Україна і Швейцарія борються за третє місце в своїй групі в дивізіоні А Ліги націй. Українців, щоб зберегти місце в дивізіоні А, влаштує нічия, швейцарцям необхідна тільки перемога.

Раніше повідомлялося, що збірна України потрапила до другого кошику для жеребкування відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року.