RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Одного разу ми разом зіграємо на небесах: реакція світу на смерть легендарного Марадони

У всьому світі відреагували на звістку про смерть легендарного футболіста Дієго Марадони, який помер у віці 60 років через раптову зупинку серця.

"Марадона був найкращим гравцем мого покоління. Можливо, він був найкращим футболістом в історії. Після яскравого, але непростого життя, він нарешті отримає певний спокій в руках Бога", - написав колишній футболіст збірної Англії Гарі Лінекер в своєму Twitter.

"Футбольна асоціація Аргентини в особі президента Клаудіо Тапії висловлює найглибшу скорботу у зв'язку зі смертю нашої легенди Дієго Армандо Марадони. Ти завжди будеш в наших серцях", - йдеться в офіційному Twitter асоціації футболу Аргентини.

"Назавжди в наших серцях. Прощай Дієго", - йдеться в Twitter італійського "Наполі", в складі якого Марадона провів найуспішнішу частину своєї клубної кар'єри.

"Спасибі за все, Дієго", - пише прес-служба "Барселони" в Twitter. За каталонський клуб Марадона виступав з 1982 по 1984 рік.

"Упевнений, що одного разу ми разом зіграємо на небесах", - сказав легендарний бразильський футболіст Пеле в інтерв'ю Reuters.

"Я працював, коли мені повідомили про смерть Дієго. Я не можу повірити. Я спустошений. Це найгірша новина, яку міг дізнатися фанат "Архентінос Хуніорс". Ми любимо його. Ми намагаємося зв'язатися з родиною Марадони. Це величезна втрата", - наводить слова Фернандеса Clarin.

Раніше публікувалося відео найзнаменитішого голу в кар'єрі Марадони.