RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Повторне приниження: "Боруссія" знову знищила "Шахтар" в Лізі чемпіонів

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" на виїзді програв менхенгладбахської "Боруссії" з рахунком 0:4. Три тижні тому "гірники" програли німецькому клубу з рахунком 0:6.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Боруссія" - "Шахтар".

"Боруссія" захопила ініціативу зі стартових секунд і вже на п'ятій хвилині Емболо вийшов cам на cам, але П'ятов виручив "Шахтар". Через кілька хвилин Нойхаус з вигідної позиції не влучив у ворота. На 17-й хвилині Кривцов в своєму штрафному збив Тюрама і Штіндль з пенальті відкрив рахунок. Незабаром відзначитися міг Емболо, але з 20 метрів пробив у штангу. На 34-й хвилині перевагу німецького клубу збільшив Ельведі, який точно пробив головою після подачі з кутового. У кінцівці тайму приголомшливий гол ударом через себе забив Емболо. Другий тайм проходив у невисокому темпі, майже без моментів. На 78 хвилині Вендт виконав подачу зі штрафного і м'яч нікого не торкнувшись влетів у ворота. На останніх хвилинах "Шахтар" влаштував штурм воріт "Боруссії", але Зоммер кілька разів виручив команду.

БОРУССІЯ - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

"Боруссія" посідає перше місце в турнірній таблиці групи В, набравши вісім очок. "Шахтар" з чотирма очками посідає другу позицію.

У п'ятому турі "Шахтар" вдома зіграє з "Реалом", а "Боруссія" на своєму полі зустрінеться з "Інтером". Матчі відбудуться 1 грудня.

БОРУССІЯ Німеччина - ШАХТАР Україна - 4:0 (3:0)

Голи: Штіндль (17, з пенальті), Ельведі (34), Емболо (45+1), Вендт (78)

"Боруссія": Зоммер, Лайнер, Гінтер, Ельведі, Вендт, Штіндль (Бенеш, 81), Нойхаус (Закарія, 69), Лазаро (Херрманн, 69), Крамер, Емболо (Плеа, 69), Тюрам (Траоре, 84) .

"Шахтар": П'ятов, Матвієнко, Кривцов, Бондар, Додо, Степаненко, Алан Патрік (Майкон, 81), Соломон (Фернандо Педро, 59), Марлос (Маркос Антоніо, 71), Тете, Мораес.

Попередження: Степаненко (45), Лазаро (48).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм