RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Аргентині та Італії футбольні фанати яскраво попрощалися з легендарним Марадоною

Весь футбольний світ сумує через смерть легенди світового футболу Дієго Марадони, який помер 25 листопада через раптову зупинки серця.

ЦЕРЕМОНІЯ ПРОЩАННЯ З ДІЕГО МАРАДОНОЮ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

Президент Аргентини Альберто Фернандес оголосив в країні 3-денний траур у зв'язку зі смертю Марадони. У реанімацію потрапив і син Марадони - Дієго-молодший. Всю ніч жителі Буенос-Айреса і Неаполя шанували пам'ять зірки світового футболу.

Протягом ночі до президентського палацу в Буенос-Айресі прийшли сотні людей. Головний монумент Аргентини - обеліск Буенос-Айресу убрався в кольори національного прапора, в пам'ять про легендарного футболіста. У центрі аргентинської столиці сотні людей на великому екрані дивилися найкращі голи в кар'єрі Дієго. Спеціальне відео в честь Марадони опублікував футбольний клуб "Барселона". Десятки фанатів прийшли в один з найбідніших районів Буенос-Айресу, де Дієго провів своє дитинство.

Також з Марадоною прощаються і в італійському Неаполі, де він протягом семи років виступав за "Наполі". Мер міста вже заявив про те, що перейменує на честь Марадони стадіон "Сан-Паоло". Разом з командою він став дворазовим чемпіоном Італії, завоював Кубок і Суперкубок країни, а також став переможцем Кубка УЄФА.

Раніше публікувався найвідоміший гол в кар'єрі Марадони.