RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Упав снаряд і продірявив будинок: український футболіст розповів, як його родина постраждала від війни на Донбасі

Захисник донецького "Шахтаря" Юхим Конопля, який виступає за чернігівську "Десну" на правах оренди, розповів, як він і його родина постраждали від російської агресії на Донбасі.

Про це Конопля розповів в інтерв'ю каналу Football Hub в YouTube.

"Квартира в Донецьку залишилася. Бабуся з дідусем періодично доглядають за нею. Самі вони жили в Спартаку - селі під Донецьком. Воно з аеропортом межує. Там просто півсела - в пил. Пощастило, що їх будинок на далекій половині від аеропорту, але все одно "покоцало" - воронки в городі, на сарай впав снаряд і зрівняв його з землею, в вікнах і шифер дірки. Але дідусь забив там все. Вони вирішили переїхати в Донецьк, живуть в квартирі. Не пам'ятаю, чиєї", - сказав Конопля.

21-річний Конопля є вихованцем СДЮШОР "Шахтар". З 2019 року його виступає за "Десну" на правах оренди. У нинішньому сезоні Конопля провів за чернігівський клуб 11 матчів і віддав одну результативну передачу. У 2019 Юхим в складі збірної України став переможцем молодіжного чемпіонату світу, який відбувся в Польщі.

Раніше повідомлялося, що Конопля купив батькам квартиру в Києві на преміальні гроші, отримані за перемогу на молодіжному чемпіонаті світу U20.