RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

"Шахтар" повернувся: чемпіон України здобув важливу перемогу в Лізі чемпіонів

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" обіграв мадридський "Реал" з рахунком 2:0. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Реал".

Матч почався з атак "Реала", який міг забити вже на 5-й хвилині, але Асенсіо з близької відстані влучив у штангу. Потім небезпечно бив Бензема, Трубін відбив м'яч перед собою, але ніхто з гравців "Реала" до м'яча не встиг. На 30-й хвилині знову забити міг Асенсіо, але його потужний удар в ближній кут відбив Трубін.

На початку другого тайму знову момент був у "Реала", але Начо з близької відстані головою пробив вище воріт. Через кілька хвилин "Шахтар" відкрив рахунок. Менді грубо помилився у своєму штрафному і Дентіньо з близької відстані переграв Куртуа. На 67-й хвилині забити міг Коваленко, але його удар з близької відстані влучив у Варана. Всі питання про переможця зняв Соломон, який на 82-й хвилині пройшов по флангу, змістився в центр і з лінії штрафного точно пробив в ближній кут.

ШАХТАР - РЕАЛ: ВІДЕО ГОЛІВ

Завдяки перемозі "Шахтар" вийшов на друге місце в турнірній таблиці групи В і має шанси вийти в плей-офф. У заключному турі "Шахтар" в гостях зіграє з "Інтером", а "Реал" вдома зустрінеться з менхенгладбахською "Боруссією". Матчі відбудуться 9 грудня.

"Шахтар" Україна - "Реал" Мадрид Іспанія - 2:0 (0:0)

Голи: Дентіньо (57), Соломон (82)

"Шахтар": Трубін, Матвієнко, Вітао, Бондар, Додо, Марлос (Майкон, 73), Тете, Степаненко, Тайсон (Соломон, 74), Коваленко, Мораес (Дентіньо, 25).

"Реал": Куртуа, Варан, Начо, Менді, Васкес, Кроос, Едегор (Іско, 77), Асенсіо, Модріч, Родріго (Вінісіус Жуніор, 77), Бензема (Маріано Діас, 77).

Попередження: Варан (14).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм