RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Реал" здобув яскраву перемогу в мадридському дербі: відеоогляд

У матчі 13-го туру чемпіонату Іспанії "Реал" в дербі Мадрида обіграв "Атлетіко" з рахунком 2:0. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Альфредо ді Стефано".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Атлетіко".

"Реал" захопив ініціативу зі стартовим свистком арбітра. Вже на 11-й хвилині рахунок міг відкрити Бензема, але м'яч після його удару влучив у штангу. Втім, через кілька хвилин гол забив Каземіро, який точно пробив головою після навісу з кутового.

На початку другого тайму реальний шанс зрівняти рахунок мав Лемар, але француз з близької відстані не влучив у ворота. Покарання відбулося через кілька хвилин. Карвахаль потужно пробив здалеку, м'яч потрапив в штангу, від неї - в спину Облаку і відскочив у ворота. На 80-й хвилині скоротити розрив у рахунку міг Сауль, але хавбек з п'яти метрів головою пробив у Куртуа.

"Реал", набравши 23 очка, вийшов на третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. "Атлетіко" з 26 очками залишився на першому місці.

"Реал" - "Атлетіко" - 2:0 (1:0)

Голи: Каземіро (15), Облак (63, автогол)

"Реал": Куртуа, Варан, Карвахаль (Асенсіо, 79), Рамос, Менді, Каземіро, Кроос, Васкес, Модріч (Вальверде, 88), Вінісіус Жуніор (Родріго, 79), Бензема.

"Атлетіко": Облак, Феліпе (Лемар, 46), Савич, Тріпп'єр, Ермосо, Льоренте, Карраско (Корреа, 46), Еррера (Лоді, 46), Коке, Феліш (Сауль, 60), Суарес (Кондогбіа, 73).

Попередження: Каземіро (36), Лемар (46), Корреа (50), Савич (61).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Реал" обіграв "Боруссію" і пробився в плей-офф Ліги чемпіонів.