RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Думаємо про деякі позиції: в "Шахтарі" розповіли про трансферні плани на зиму

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив, що клуб планує підсилити склад в зимове трансферне вікно.

Про це менеджер розповів в інтерв'ю Shakhtar TV.

"Ми вже думаємо про деякі позиції в це трансферне вікно. Хочу сказати тільки одне: це не центральні захисники і не нападник - маю на увазі "9-й" номер. Потрібно не забувати, що є ліміт на легіонерів. Якщо говорити про українців, то сьогодні в українському чемпіонаті ми не бачимо, хто міг би бути сильніше наших хлопців. Якщо говорити про Європу, то згадуємо пункт А - ліміт на легіонерів.

Що стосується нападника, то у "Шахтаря" є Жуніор Мораес і Дентіньо, які виходять і дають результат. Також є Фернандо, Сікан, В'юнник. Ми віримо в них. Якщо ми сьогодні вийдемо на ринок, щоб купити іноземця, то будемо повинні закрити дорогу цим хлопцям. А це неправильна стратегія. Ми хочемо приймати такі рішення, які приведуть до розвитку команди. Ми повинні дати знати цим хлопцям, що віримо в них і чекаємо. Ми бачимо в них перспективу", - сказав Палкін.

Варто відзначити, що взимку "Шахтар" може покинути півзахисник Віктор Коваленко, яким цікавиться італійська "Аталанта". Крім того, донецький клуб має намір покинути бразилець Тайсон, який має намір повернутися на батьківщину.

Після 13 турів "Шахтар" посідає друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги і відстає від лідируючого "Динамо" на одне очко. У Лізі Європи донецький клуб в 1/16 фіналу зіграє з ізраїльським "Маккабі".

Раніше стали відомі трансферні плани "Динамо".