RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

20 років знімали квартиру: один з лідерів "Динамо" розповів про важке дитинство, відео

Захисник київського "Динамо" Віталій Миколенко заявив, що його не можуть зіпсувати великі гроші, так як у нього було важке дитинство.

Про це футболіст розповів в інтерв'ю каналу ОТДУШІВДУШУ в YouTube.

"Якщо гроші мене до цих пір не зіпсували, то вже, сподіваюся, і не зіпсують. Коли в 18 років отримуєш якісь гроші, то може початися зіркова хвороба. Сподіваюся, я не зіпсувався. В обличчя мені поки цього ніхто не говорив. Все залежить від виховання, як тебе навчили цінувати гроші.

Я знав, скільки батьки працювали, щоб отримати копійки і зняти квартиру. Коли ми переїхали до Києва, взагалі жесть була. В такому жили, що просто... Однокімнатна квартира на Героїв Дніпра. Там просто жах був. Батьки стільки орали, щоб отримати якісь гроші, зняти квартиру і заплатити за мене в школу, адже я в платній навчався. Коли через рік переїхав на базу, батькам і мені стало трохи легше. Все своє життя бачив, як вони заробляють ці копієчки, крупіночкі, тому не знаю, як після такого гроші можуть мене зіпсувати. Ми 20 років знімали квартиру", - сказав Миколенко.

21-річний Миколенко є вихованцем "Динамо". Всього за київський клуб він провів 92 матчі у всіх турнірах, забив п'ять голів і віддав 15 результативних передач. У складі киян ставав володарем Кубка України і тричі завойовував Суперкубок країни. З 2018 року Миколенко викликається в збірну України. За національну команду він провів 11 матчів.

Раніше повідомлялося, що Миколенко похвалився успіхами на рибалці.