RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" розправився з "Челсі" в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 17-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" обіграв "Челсі" з рахунком 3:1. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж".

"Манчестер Сіті" захопив ініціативу з перших хвилин. На 16-й хвилині рахунок міг відкрити де Брюйне, але бельгієць не реалізував вихід сам на сам. Втім, через пару хвилин гол забив Гюндоган, який точно пробив з лінії штрафного. У гольовий атаці взяв участь українець Зінченко. На 21-й хвилині перевагу гостей збільшив Фоден, який замкнув простріл у виконанні де Брюйне. Саме де Брюйне довів рахунок до великого, вразивши порожні ворота після попадання м'яча в штангу після удару Стерлінга.

У другому таймі гості продовжували атакувати, але небезпечні моменти виникали рідко. Четвертий гол міг забити Родріго, але його удар головою в упор відбив Менді. У компенсований час "Челсі" від поразки з великим рахунком врятував Гадсон-Одої, замкнувши простріл з флангу.

"Манчестер Сіті", набравши 29 очок, вийшов на п'яте місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. При цьому за втраченими очками "городяни" всього на одне очко відстають від лідируючих "Ліверпуля" і "Манчестер Юнайтед". "Челсі" з 26 очками опустився на восьме місце.

"Челсі" - "Манчестер Сіті" - 1:3 (0:3)

Голи: Гадсон-Одої (90+2) - Гюндоган (18), Фоден (21), де Брюйне (34)

"Челсі": Менді, Зума, Аспілікуета, Тіаго Сілва, Чілвелл, Маунт, Ковачич (Хавертц, 77), Зіеш (Гадсон-Одої, 64), Канте (Гілмор, 64), Пулішіч, Вернер.

"Манчестер Сіті": Стеффен, Рубен Діаш, Стоунз, Канселу, Зінченко, де Брюйне (Агуеро, 86), Фоден (Марез, 86), Родрі, Гюндоган (Фернандіньо, 75), Стерлінг, Бернарду Сілва.

Попередження: Пулішіч (45), Канте (53), Ковачич (71), Бернарду Сілва (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ