RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Барселона" в божевільному матчі перемогла "Реал" в Суперкубку: відеоогляд

У півфінальному матчі Суперкубка Іспанії "Барселона" перемогла "Реал Сосьєдад" і завоювала путівку в фінал. Зустріч відбулася в Кордові на стадіоні "Нуево Арканхель".

На початку зустрічі перевагою володів "Сосьєдад", але каталонців кілька разів виручив голкіпер. Надалі перевага перейшла до каталонців і на 39-й хвилині рахунок відкрив де Йонг. На початку другого тайму арбітр призначив пенальті у ворота "Барселони" за гру рукою де Йонга і Оярсабаль зрівняв рахунок. Баски могли розвинути успіх і в одному з епізодів м'яч потрапив в штангу. Втім, більше забити нікому з клубів не вдалося і матч перейшов у додатковий час, який також не принесло результату.

У серії пенальті гравці "Реала Сосьєдад" не забили три удари з п'яти, а каталонці промазали двічі і здобули перемогу. У фіналі "Барселона" зіграє з переможцем пари "Реал" (Мадрид) - "Атлетик" (Більбао).

"Реал Сосьєдад" - "Барселона" - 1:1 (0:1), по пенальті - 2:3

Голи: Ойарсабаль (51, з пенальті) - де Йонг (39)

"Реал Сосьєдад": Реміро, Монреаль, Ле Норман, Горосабель (Сальдуа, 90; Баутіста, 120), Субельдія, Меріно, Гуріді (Барренечеа, 81), Порту (Янузай, 103), Гевара (Субіменді, 105), Ойарсабаль, Ісак (Вілліан Жозе, 90).

"Барселона": тер Штеген, Лангле, Альба, Араухо, Мінгеса (Фірпо, 114), де Йонг, Бускетс (Пуч, 90), Педрі (Пьянич, 90), Дембеле, Грізманн, Брейтуейт (Трінкау, 78).

Попередження: Дембеле (54), Ле Норман (58), Мінгеса (97).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" обіграла "Атлетік" у перенесеному матчі 2-го туру чемпіонату Іспанії.