RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У Бразилії розбився літак з футбольною командою: подробиці трагедії, відео

Четверо гравців і президент бразильського футбольного клубу "Пальмас" загинули в результаті авіакатастрофи, яка сталася в штаті Токантінс (Бразилія).

Про це повідомляє Globo Esporte.

За відомостями джерела, літак розбився через кілька секунд після зльоту з злітно-посадкової смуги в районі Лузімангес в муніципалітеті Порту-Насіунал, розташованому в 60 км на південь від міста Пальмас. Борт впав в зарості трави, яка загорілася під час падіння. В результаті аварії загинули воротар Рануле (27 років), захисники Лукас Пракседес (28 років), Гільєрме Ное (28 років), півзахисник Маркус Молінарі (23 роки), президент клубу Лукас Мейра (32 роки), а також пілот.

Клуб "Пальмас" виступає в четвертому за силою бразильському дивізіоні. Літак з гравцями прямував в Гоянію на матч Кубка Верді проти "Віла Нови".

Нагадаємо, що в 2016 році в Колумбії розбився літак з бразильським клубом "Шапокоенсе". В авіакатастрофі загинула 71 людина.

Раніше повідомлялося, що в Індонезії сталася авіакатастрофа з літаком, на борту якого знаходилися 56 пасажирів і 6 членів екіпажу.