RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" знищив "Ліверпуль" в центральному матчі чемпіонату Англії: відеоогляд

У матчі 23-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" на своєму полі програв "Манчестер Сіті" з рахунком 1:4. Зустріч відбулася в Ліверпулі на стадіоні "Енфілд".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" - "Манчестер Сіті".

Початок матчу видався досить нудним, команди грали в невисокому темпі і небезпечних моментів не виникало. В середині тайму міг відзначитися Мане, але його удар головою з близької відстані прийшовся вище воріт. На 37-й хвилині чудовий шанс відкрити рахунок мав Гюндоган, але хавбек "Манчестер Сіті" з пенальті пробив вище воріт. На початку другого тайму Гюндоган все ж домігся свого, добивши м'яч у ворота після сейва Аліссона. "Ліверпуль" відігрався досить швидко. На 63-й хвилині Салах використав помилку Діаша, заробив пенальті і сам же його реалізував. Здавалося, що "Ліверпуль" перехопить ініціативу, але мерсисайдців підвів голкіпер. Аліссон протягом трьох хвилин допустив дві грубі помилки, які призвели до голів. На 83-й хвилині крапку поставив Фоден, який розстріляв Аліссона ударом в ближній кут.

"Манчестер Сіті" продовжує лідирувати в чемпіонаті Англії, набравши 50 очок. "Ліверпуль" з 40 очками залишився на четвертій позиції.

ЛІВЕРПУЛЬ - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 1:4 (0:0)

Голи: Салах (63, з пенальті) - Гюндоган (49, 73), Стерлінг (76), Фоден (83)

"Ліверпуль": Аліссон, Фабіньо, Александер-Арнолд, Робертсон (Цімікас, 85), Джонс (Мілнер, 68), Тіаго Алькантара (Шакірі, 68), Салах, Вейналдум, Мане, Гендерсон, Фірміно.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Стоунз, Рубен Діаш, Канселу, Зінченко, Фоден, Гюндоган, Стерлінг, Родрі, Марез (Габріел Жезус, 72), Бернарду Сілва.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ