RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мессі знову забив: "Барселона" здобула феєричну перемогу в чемпіонаті, відеоогляд

У матчі 22-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на виїзді обіграла "Бетіс" з рахунком 3:2. Зустріч відбулася в Севільї на стадіоні "Беніто Вільямарін".

Нападник каталонського клубу Ліонель Мессі почав матч в запасі за рішенням тренерського штабу. Без головної зірки "Барселона" дивилася в атаці досить блідо. На 38-й хвилині "Бетіс" відкрив рахунок, відзначився Іглесіас, який замкнув простріл з флангу. На початку другого тайму Хуанмі вийшов сам на сам і міг збільшити розрив у рахунку, але гостей врятував голкіпер. На 57-й хвилині на поле вийшов Мессі і практично відразу зрівняв рахунок. Ще через кілька хвилин Мессі почав гольову атаку, яку автоголом завершив Руїс. Здавалося, що "Бетіс" розвалився, але на 75-й хвилині господарям вдалося відігратися завдяки голу зі стандарту, відзначився Руїс, який в цей раз вразив правильні ворота. Після цього перевага перейшла до господарів, які створили кілька небезпечних моментів, але "Барселону" виручив тер Штеген. Вирішальним став епізод на 87-й хвилині, Руїс помилився у своєму штрафному і Трінкау красивим ударом приніс перемогу "Барселоні".

Завдяки перемозі "Барселона" вийшла на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії.

"Бетіс" - "Барселона" - 2:3 (1:0)

Голи: Іглесіас (38), Руїс (75) - Мессі (59), Руїс (68, автогол), Трінкау (87)

"Бетіс": Роблес, Емерсон, Морено, Манді, Руїс, Набіл Фекір (Каналес, 83), Акуоку (Родрігес, 75), Руібаль (Родрі, 65), Гуардадо, Хуанмі (Тельо, 75), Іглесіас (Морон, 82) .

"Барселона": тер Штеген, Араухо (де Йонг, 11), Лангле, Мінгеса, Альба, Пуч (Мессі, 57), Бускетс (Умтіті, 78), Пьянич (Трінкау, 57), Дембеле, Грізманн, Брейтуейт (Педрі, 46).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" з хокейним рахунком перемогла в Кубку Іспанії.