RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" розгромив команду Моурінью в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 24-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" розгромив "Тоттенгем", який тренує Жозе Моурінью, з рахунком 3:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Тоттенгем".

"Манчестер Сіті" відразу заволодів ініціативою і почав тиснути на ворота суперника. Втім, перший найреальніший шанс забити гол був у гостей. Кейн ударом зі штрафного метрів з 20 потрапив в штангу. В середині тайму Гюндоган заробив пенальті, який реалізував Родріго. У кінцівці тайму хороший момент мав Жезус, але бразилець не влучив у ворота з 10 метрів.

На початку другого тайму Гюндоган отримав пас від Стерлінга, увірвався в штрафний і з близької відстані переграв Льоріса. В середині тайму Едерсон так здорово вибив м'яч від своїх воріт, що Гюндоган підхопив м'яч, увійшов до штрафного і технічно розправився з голкіпером. У час, що залишився, господарі могли збільшити розрив у рахунку, але момент створили і гості - удар Бейла з близької відстані парирував Едерсон.

"Манчестер Сіті" з 53 очками впевнено лідирує в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Тоттенгем" (36) знаходиться на восьмій позиції.

"Манчестер Сіті" - "Тоттенгем" - 3:0 (1:0)

Голи: Родріго (23, з пенальті), Гюндоган (49, 66)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Жоау Канселу, Лапорт, Стоунз, Зінченко, Родрі, Гюндоган (Ферран Торрес, 69), Фоден, Бернарду Сілва, Стерлінг, Габріел Жезус.

"Тоттенгем": Льоріс, Санчес, Танганга, Девіс, Дайер, Ндомбеле (Аллі, 64), Ламела (Бейл, 72), Лукас Моура (Сіссоко, 46), Хейбьєрг, Сон Хин Мін, Кейн.

Попередження: Бернарду Сілва (29), Ламела (65), Дайер (77).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ