RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ну пару келихів випив: екс-футболіст збірної України розповів правду про скандальне відрахування з команди

Колишній нападник збірної України Євген Селезньов розповів про скандальну ситуацію зі своїм відрахуванням з ковалівського "Колосу".

Про це футболіст розповів в інтерв'ю каналу "Великий футбол" на YouTube.

"Я прочитав про себе багато за ці дні і я просто не зрозумів, що відбувалося. Чому, як і що, і з чого це все взялося? Червоне вино я можу випити. Чому ні? Ну ми випили. Багато? Я не міряв. Ну пару келихів випив. Ну я ж не рахував келихи. Ну сидимо за розмовою, зібралося 6-7 дуже відомих людей", - сказав Селезньов.

За словами форварда, він не зміг зіграти в товариському матчі проти брестського "Руху" через проблеми з ахілловими сухожиллями, а не через алкоголь напередодні гри.

"Грати мені не давали ахілли. Будь-який доктор підтвердить. В той день я дійсно випив дуже багато знеболюючого, розтерся маззю. Біль дійсно не давала мені бігти, нічого", - заявив форвард.

Також Селезньов розповів, що перед матчем з "Рухом" в роздягальні у нього стався конфлікт з головним тренером команди Русланом Костишиним. У підсумку "Колос" вийшов на матч у меншості. Як заявив футболіст, він усвідомив свою провину і хоче помиритися з тренером.

"Я не міг грати, з розминки довелося піти. Я сам по собі емоційна людина, така же як і Руслан Володимирович. Так, конфлікт якийсь був. Звичайно, я розлютився. Десь я некоректно повівся. Десь я неправий, дуже сильно неправий. Я готовий вибачитися в тому, що я десь неправий. Приїхавши до Києва я написав йому дуже велике СМС. Поки ніяких відповідей не було", - додав гравець.

Селезньов заявив, що на даний момент його контракт з "Колосом" не розірвано і продовжує діяти, тому він виконує умови угоди.

"У мене є довідка, в якій сказано, що алкоголю та інших речовин в крові не виявлено. Порушувалося питання про розірвання контракту. Я попросив пояснити, на якій підставі. Підстав немає. На моєму боці факти, а у інших - здогадки. У мене поки є контракт з "Колосом". Я його чесно виконував і виконую. Напевно ми з Русланом Володимировичем повинні все вирішити. Іншого виходу немає", - сказав екс-нападник збірної України.

35-річний Селезньов перейшов до "Колосу" у вересні 2020 року. Всього за клуб з Ковалівки він провів 12 матчів і забив п'ять голів.

У 2016 році Селезньов піддався критиці за перехід в російську "Кубань". У відповідь на це форвард заявив, що йому необхідно годувати сім'ю.

Раніше повідомлялося, що Селезньов посварився з тренером "Дніпра-1", відмовившись говорити з ним українською мовою.