RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

ПСЖ шокував "Барселону" в першій битві 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" на своєму полі програла французькому "Парі Сен-Жермен" з рахунком 1:4.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - ПСЖ.

ПСЖ захопив ініціативу з перших хвилин. Вже на 14-й хвилині міг відзначитися Ікарді, але м'яч після його удару з порожніх воріт вибив Педрі. В середині першого тайму Курзава в своєму штрафному збив де Йонга і Мессі реалізував пенальті. ПСЖ відігрався через кілька хвилин. Мбаппе отримав пас від Верратті, легко обіграв Лангле і з близької відстані розстріляв тер Штегена. Після цього команди обмінялися кількома небезпечними моментами. Забивати могли Кін, Грізманн і Ікарді, але їм забракло влучності.

В середині другого тайму гостей вивів вперед Мбаппе, який замкнув простріл Флоренці. На 70-й хвилині третій гол після подачі зі штрафного забив Кін. Крапку в матчі поставив Мбаппе, який у швидкій контратаці оформив хет-трик.

Матч-відповідь відбудеться в Парижі 10 березня.

"Барселона" Іспанія - ПСЖ Франція - 1:4 (1:1)

Голи: Мессі (28, з пенальті) - Мбаппе (32, 65, 85), Кін (70)

"Барселона": тер Штеген, Дест (Мінгеса, 71), Лангле, Альба, Піке (Пуч, 78), Бускетс (Пьянич, 78), де Йонг, Педрі (Трінкал, 78), Дембеле, Мессі, Грізманн (Брейтуейт, 85).

ПСЖ: Навас, Курзава, Кімпембе, Флоренці (Керер, 89), Маркіньос, Верратті (Дракслер, 73), Паредес, Гуйє (Еррера, 46), Ікарді, Кін (Данилу Перейра, 85), Мбаппе.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм