RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Дракони" сенсаційно обіграли "Ювентус" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів італійський "Ювентус" на виїзді португальському "Порту" з рахунком 1:2.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Порту" - "Ювентус".

Зустріч почалася для "Ювентуса" вкрай невдало. Бентанкур помилився в передачі на Щесни і Таремі ударом в падінні відкрив рахунок. Після цього господарі відійшли до своїх воріт, а "Ювентус" нічого не міг придумати в атаці. На 41-й хвилині Рабьо класно пробив через себе і Маркезін у стрибку виручив "Порту". Втім, в цьому епізоді все одно був офсайд. Другий тайм почався також, як перший. Манафа пройшов по флангу і знайшов у штрафному Марегу, який з близької відстані переграв Щесни. В середині тайму Корона міг забити ударом через себе, але Щесни відбив м'яч з-під поперечини. На 82-й хвилині Мората знайшов у штрафному К'єзу, який ударом в дальній удар скоротив розрив в рахунку. Через пару хвилин Мората вийшов сам на сам, але не зумів переграти голкіпера "Порту". У компенсований час Роналду впав у штрафному "Порту", але арбітр в спірній ситуації не призначив пенальті.

Матч-відповідь відбудеться в Турині 9 березня.

"Порту" Португалія - "Ювентус" Італія - 2:1 (1:0)

Голи: Таремі (2), Марега (46) - К'єза (82)

"Порту": Марчесін, Манафа, Санусі, мбембе, Пепе, Отава (Діас, 57), Урібе, Корона (Лум, 90), Сержіу Олівейра (Франсишку Консейсау, 90), Марега (Груйіч, 66), Таремі.

"Ювентус": Щесни, Данило, де Лігт, Алекс Сандро, К'єлліні (Демірал, 35), Рабьо, Бентанкур, Кулусевскі (Ремзі, 77), Маккенна (Мората, 63), К'єза, Роналду.

Попередження: де Лігт (63), Данило (81), Демірал (87), Алекс Сандро (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм