RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

"Шахтар" здобув яскраву перемогу першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" обіграв "Маккабі" з Тель-Авіва з рахунком 2:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Маккабі" - "Шахтар".

Господарі активно розпочали матч і на 8-й хвилині міг відзначитися Ернандес, але його удару забракло влучності. Через кілька хвилин Рікан з 10 метрів примудрився не влучити в порожні ворота, але в цьому епізоді все одно був зафіксований офсайд. В середині тайму "Шахтар" перехопив ініціативу і хороший момент був у Мораеса, але його удар відбив голкіпер. На 31-й хвилині відмінна комбінація "Шахтаря" завершилася голом. Марлос знайшов на куті штрафного Матвієнко, який в дотик відпасував на Алана Патріка і бразилець з 10 метрів відправив м'яч у ворота. На початку другого тайму забив міг Марлос, але півзахисник несподівано впав замість удару. В кінці матчу команди обмінялися серією небезпечних моментів, але забити вдалося лише Тете, який вразив ворота ударом з близької відстані.

МАККАБІ - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

Матч-відповідь відбудеться в Києві 25 лютого.

"Маккабі" Тель-Авів Ізраїль - "Шахтар" Україна - 0:2 (0:1)

Голи: Алан Патрік (31), Тете (90+3)

"Маккабі": Тененбаум, Жералдеш, Тібі, Сабор, Ернандес, Глазер, Перець, Бітон (Хозез, 46), Рікан (Голаса, 63), Бен Хаїм (Блекмен, 63), Пешич (Герреро, 84).

"Шахтар": Трубін, Вітоа, Додо, Кривцов, Матвієнко, Степаненко, Алан Патрік (Маркос Антоніо, 88), Тайсон (Коноплянка, 77), Марлос (Майкон, 77), Соломон (Тете, 73), Мораес (Фернандо Педро , 89).

Попередження: Марлос (41), Глазер (64), Тайсон (75), Перець (83).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм